Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 463893
Прогноз погоди
Люди, які пропрацювали все життя заслуговують на комфортну старість — Віра Шелудченко
12 жовтня 2009 року 18:05

 

Кожний житомирянин, розмір пенсії якого не перевищує 650 грн. на місяць отримує грошову допомогу.

 

 

Міський голова Віра Шелудченко пообіцяла кожному житомирянину грошову допомогу, якщо його пенсія не перевищує 650 грн. Про це вона заявила на брифінгу присвяченому започаткуванню системи адресної грошової допомоги в рамках міської програми «Турбота».

 

    Ми не можемо стояти осторонь проблем житомирян, які один-на-один залишилися з кризою. Люди, які пропрацювали все життя не заслуговують на злиденну старість, — зауважила міський голова.

 

Віра Шелудченко також запевнила пенсіонерів, що в подальшому коло отримувачів грошової допомоги буде розширюватись.

 

В місті живе понад 67 тисяч пенсіонерів. Сучасний середні розмір пенсії автоматично робить пересічного пенсіонера соціально незахищеним. Допомоги потребують 17 тисяч інвалідів, з яких 2тис. 300 ос мають 1-ї групу інвалідності. Крім того, на обліку управління праці соціального захисту зареєстровано 2 тисячі осіб, які знаходяться у складній життєвій ситуації у зв'язку із самотністю, сирітством.

 

Нагадаємо, що у Житомирі з липня цього року міським головою Вірою Шелудченко була започаткована комплексна міська програма «Турбота».





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове