Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 477168
Прогноз погоди
Виконком заслуховує звіти комунальних підприємств
23 липня 2014 року 16:58
Виконавчий комітет міської ради 23 липня 2014 року затвердив звіт виконання фінансового плану комунального підприємства «Фармація» Житомирської міської ради. Оскільки підприємство є бюджетоутворюючим у членів виконкому виникли питання до керівника КП «Фармація» та відповідно рекомендації.

Директор  КП «Фармація» Олександр Ковтушенко зазначив, що є проблеми у підприємства, серед них: відсутність асортименту ліків, порівняно з приватними аптеками, що не дозволяє КП «Фармації» бути конкурентним на ринку.

У свою чергу в.о. міського голови Любов Цимбалюк має зауваження до режиму роботи аптек підприємства, що працюють на території лікарень міста.
«Аптеки працюють чомусь лише до 16:00 години Так не має бути, тому, що людина тільки пройшла обстеження, їй назначили препарати, а комунальна аптека вже зачинилася. Крім того, не припустимо, коли аптека в центрі міста у неділю зачинена взагалі», - зазначила Любов Цимбалюк.

Л.Цимбалюк також запропонувала змінити графік роботи комунальної аптеки на  розі вулиць Київська/Щорса: «Вона має працювати не тільки в вихідний, але й цілодобово. Це центр міста, там завжди була аптека. Про неї знають і туди їдуть за ліками».

Заслухавши всі зауваження та пропозиції, члени виконкому запропонували керівнику підготувати звіт за 2014 рік та представити бізнес-план розвитку підприємства. Також визнали звіт про роботу комунального підприємства за 2013 рік незадовільним та  рекомендували в.о.міського голови розірвати договір з Олександром Ковтушенко.
.

Довідка:
Комунальне підприємство «Фармація» створено відповідно до рішення Житомирської міської ради №972 від 29.05.2009 року. Юридична адреса:  м.Житомир, вул. Київська 19/2.
На сьогоднішній день аптечна мережа налічує
13 аптек (8 функціонує)
9 аптечних пунктів (7 функціонує)
Загальна кількість працівників – 59 особи
Предметом основної діяльності комунального підприємства «Фармація» є:
- роздрібна торгівля медикаментами в умовах аптек;
- забезпечення лікарськими засобами установи охорони здоров’я, навчальні заклади та дитячі садочки, інші підприємства та організації;
- торгівля в умовах аптек наркотичними та психотропними засобами;
- забезпечення населення міста медикаментами по пільговим та безкоштовним рецептам;
- забезпечення медикаментами лікувальні установи міста в разі виникнення надзвичайних ситуацій


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare