Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482100
Прогноз погоди
«100 днів на посаді – перші результати та подальші плани»
22 липня 2014 року 18:28
Звітну прес-конференцію щодо результатів роботи за 100 днів на посаді першого заступника міського голови провів Сергій Сухомлин.

Під час зустрічі із журналістами 22 липня Сергій Сухомлин поділився, що посада першого заступника міського голови вимагає посиленої персональної відповідальності від того, хто її обіймає. Основним завданням, яке ставить перед собою та командою Сергій Сухомлин – це зміна принципів, підходів та системи роботи місцевого самоврядування.

«Протягом 100 днів роботи нам вдалося розпочати реформування багатьох напрямків. Приємно, що у спільній роботі з депутатським корпусом та членами виконкому є порозуміння та діалог», – зазначив Сергій Сухомлин.

Більшість питань, що піднімалися на прес-конференції, стосувалися економії бюджетних коштів, фінансування різних галузей життєдіяльності міста, інвестиційних та енергоефективних проектів, що впроваджуються у Житомирі.

Окрему увагу Сергій Сухомлин звернув на створення відділу енергоменеджменту на базі департаменту економічного розвитку  міської ради. Відповідний проект рішення буде винесений на розгляд депутатів під час найближчої сесії. За словами першого заступника міського голови, відділ буде виконувати наступні завдання:
  –        забезпечення раціонального використання бюджетних коштів на придбання енергоресурсів;
–        сприяння оптимізації структури споживання енергоресурсів;
–        підвищення ефективності використання всіх видів енергоносіїв;
–        покращення якості надання енергетичних послуг;
–        налагодження енергоефективної експлуатації споруд, будівель та житлових будинків, систем централізованого опалення та обладнання генерації енергії та ін.

«На даний момент відсутній будь-який моніторинг показників споживання енергоресурсів комунальними підприємствами. В першу чергу відділ енергоменеджменту буде проводити енергоаудит комунальних закладів. Цього року робота буде спрямована на управління освіти. Енергоаудит буде проведений по кожному садочку та школі. Ця робота повинна бути завершена до кінця поточного  року. В бюджет наступного року ми будемо закладати кошти на проведення енергоаудиту в усіх інших комунальних закладах», – повідомив Сергій Сухомлин.
 
Детальніше із звітом першого заступника міського голови можна ознайомитися тут


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare