Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482722
Прогноз погоди
Депутати спрямували кошти на потреби військовослужбовців та міліціонерів
21 липня 2014 року 17:46
21 липня 2014 року відбулася позачергова сесія міської ради. Депутати міської ради прийняли рішення «Про внесення змін до рішення “Про міський бюджет на 2014 рік”», а саме, депутатський корпус підтримав виділення з міського бюджету 682 тис. 100 грн. на потреби 95-ї аеромобільної бригади та 195 тис. грн. на потреби органів УМВС в Житомирській області.
 
З відповідними зверненнями до в.о. міського голови Л.Цимбалюк звернулися представники УМВС України в Житомирській області та 95-ї окремої аеромобільної бригади, які несуть службу на Сході.
 
В.о.міського голови Любов Цимбалюк вдячна депутатському корпусу за порозуміння та підтримку такого важливого для громади питання: «Сьогодні міська рада спрямовує кошти на потреби, що забезпечать збереження життя та здоров’я житомирян, які перебувають в зоні АТО. Я щиро вдячна усьому депутатському корпусу за підтримку цього рішення».
 
Перед сесію міської ради відбулося засідання бюджетної комісії, яка внесла рекомендацію підтримати дане рішення. Саме тому було запропоновано спрямувати 195 тис. грн. на потреби УМВС та 682,1 тис грн. на потреби 95-ї аеромобільної бригади:
Загалом, кошти необхідні для придбання технічних засобів для 95-ї ОАМБ:
–        бронежилети  – 20 шт.
–        каски кевларові – 43
–        тепловізори монокулярні мисливські  – 1 шт.
–        дизельний генератор – 2шт.
–        радіостанції – 20 шт.
–        біноклі восьмикратні – 10 шт.
–        бензопили – 8 шт.
–        розгрузки 130 шт.
Правоохоронці звернулися з проханням виділити кошти на придбання тепловізорів, у кількості 3 шт. та каски загальною вартістю  40 тис. грн.
 
Дане рішення було прийнято одноголосно.

Також депутати підтримали звернення до Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України «Про здійснення державних закупівель», оскільки придбання всього необхідного для наших військовослужбовців потребує додержання процедур, передбачених Законом України «Про здійснення державних закупівель». На це йде час, якого зазвичай немає і кожна хвилина є важливою для збереження життя громадян України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare