Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477538
Прогноз погоди
Звернення щодо внесення змін до Закону України «Про здійснення державних закупівель»
21 липня 2014 року 11:04
Житомирська міська рада звертається з клопотанням про розгляд питання внесення змін до Закону України «Про здійснення державних закупівель» у частині врегулювання процедури здійснення закупівель  товарів для потреб військових частин, що на даний час беруть участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.
Всі небайдужі мешканці міста Житомира в межах своїх можливостей надають матеріальну та моральну допомогу військовослужбовцям, що захищають територіальну цілісність нашої держави.
У проведенні антитерористичної операції бере  участь також і значна частина військових підрозділів, що розташовані на території міста Житомира.
Вказані військові частини звертаються з заявами про виділення коштів для  потреб військовослужбовців, що виконують свій службовий обов’язок, і Житомирська міська рада має змогу надати таку допомогу.
На прохання 95-ї аеромобільної бригади, що розташована у місті Житомирі, Житомирська міська рада своїм рішенням надала допомогу для придбання військового обладнання, що забезпечить збереження життя нашим військовим.
Проте придбання всього необхідного для наших військовослужбовців потребує додержання процедур, передбачених Законом України «Про здійснення державних закупівель», що, у свою чергу, вимагає значних затрат у часовому еквіваленті, в той час як кожна хвилина є важливою для збереження життя громадян України.
У зв’язку з цим постає нагальне питання про можливість внесення змін до чинного законодавства України щодо врегулювання процедур здійснення державних закупівель та з метою прискорення закупівель товарів і робіт для забезпечення Збройних Сил України всім необхідним для виконання військових завдань. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare