Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477212
Прогноз погоди
Звернення депутатів Житомирської міської ради
21 липня 2014 року 11:02

17 липня 2014 року відбулась сесія Житомирської міської ради, на якій було озвучено офіційну заяву Мордвінової Л.

За інформацією дружини військовослужбовця, 14 липня 2014 року її чоловік, Мордвінов Сергій Леонідович, виконував свій військовий обов’язок на території Луганської області. Літак АН-26, що доставляв продукти харчування військовослужбовцям у зону проведення антитерористичної операції, було збито, і Мордвінов С.Л. був захоплений сепаратистами.

На превеликий жаль, сьогодні не тільки захоплюють в полон. Від дій  сепаратистів на сході нашої країни  гинуть наші військовослужбовці під час виконання своїх бойових завдань. Це велике горе, це велика біда, біда для всіх українців. Те, що відбувається на сході нашої держави – це наша спільна трагедія.

Депутатський корпус Житомирської міської ради переконаний, що держава зобов’язана підтримати сім’ї наших військовослужбовців та зробити все можливе для збереження їх життя.

Житомирська міська рада звертається до Вас, пане Президенте, з клопотанням надати доручення відповідним органам виконавчої влади вжити всіх передбачених чинним законодавством заходів з метою збереження життя людини, яка своїми діями сприяє забезпеченню миру в нашій країні.

Сподіваємося на Ваше розуміння та підтримку при вирішенні цих питань в інтересах громадян України.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare