Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482078
Прогноз погоди
Житомир вкотре зустрів учасників Чемпіонату України з триатлону
18 липня 2014 року 16:48

На змагання до нашого міста прибуло близько 60 триатлоністів з 10 областей України: Харківської, Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Львівської, Житомирської та з м. Києва.

 

Серед спортсменів дворазова учасниця Олімпійських ігор Юлія Єлістратова, триразовий учасник Олімпійських ігор Андрій Глущенко, Чемпіон  світу на довгі дистанції Віктор Земцев, Чемпіони Європи в естафетах Олексій Сюткін та Інна Рижук, призер Чемпіонатів світу Максим Крят.

 

За словами заступника начальника управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Людмили Сікайло в Україні існують лише 4 міста, в яких наявні траси для проведення Чемпіонату з триатлону. Житомир увійшов до їх числа.

 

За умовами змагань спортсменам необхідно пропливти 1,5 км, проїхати на велосипеді 40 км та пробігти 10.

 

«Мені дуже приємно бачити в нашому місті представників з різних куточків України. Хочу побажати, щоб в дні, коли проти нашої держави ведеться неоголошена війна, ми всі гуртувалися і своїми здобутками показували, що Україна єдина, що ми одне ціле і, що ми разом. Бажаю усім перемоги», – звернувся до спортсменів під час відкриття Чемпіонату заступник міського голови Олександр Бочковський.

 

Чемпіонат України з триатлону триватиме у Житомирі з 18 по 19 липня. Як раніше повідомлялося, у зв’язку із цим, в місті тимчасово буде обмежено рух транспорту. Зокрема, рух перекрито по вул. Черняхівського: 18.07.2014 з 14 год. до 18 год., 19.07.2014 з 9 год. до 14 год. Об’їзд буде здійснюватись: зі сторони в’їзду в місто – а/д Житомир – Чернівці, Західне шосе, кладовище «Дружба», пр-т Миру. На виїзд з міста – м-н Соборний, вул. Перемоги, вул. Короленко, Західне шосе, кладовище «Дружба», а/д Житомир – Чернівці.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare