Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 482557
Прогноз погоди
Щодо призначення позачергових виборів міського голови в місті Житомирі
17 липня 2014 року 17:13
Під час засідання сесії міської ради депутат Борис Буряченко звернувся до секретаря міської ради Любові Цимбалюк з проханням доповісти про призначення позачергових виборів міського голови Житомира.
 
В.о.міського голови Любов Цимбалюк повідомила, що 07.03.2014 року Житомирська міська рада звернулася до Голови Верховної Ради України Турчинова О.В. з відповідним листом щодо призначення позачергових виборів Житомирського міського голови.

«Шановний Олександре Валентиновичу! У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Житомирського міського голови Дебоя Володимира Михайловича відповідно до рішення Житомирської міської ради від 25.02.14 №627, прошу призначити позачергові вибори Житомирського міського голови», - йшлося у листі.

Вищевказане клопотання відправлене рекомендованим листом.

Любов Володимирівна поінформувала, що пізніше були відправлені додатки до вищевказаного листа, про необхідність яких їй було повідомлено у телефонному режимі. Однак у листі від 28.05.2014 комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування йшлося, що за інформацією, яка надійшла до комітету, Володимир Дебой оскаржив рішення. Тому, враховуючи це комітет мав повернутися до розгляду даного питання лише після  завершення судового процесу.
 
Повторного листа від Житомирської міської ради було направлено 19 червня 2014 року про відсутність судових справ.
 
Відповідно до Закону України «Про вибори Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» рішення  про  проведення  позачергових виборів міських голів приймає Верховна Рада України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare