Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479552
Прогноз погоди
Звернення щодо звільнення військовополоненого льотчика
17 липня 2014 року 17:08
На початку сесії до депутатів міської ради звернулась дружина військовополоненого льотчика АН-26 Сергія Мордвінова. Пані Любов прийшла до депутатів з відчаю, як сказала вона сама. За час, поки чоловік знаходиться в полоні, дружина не отримала жодного офіційного підтвердження стосовно свого чоловіка. Інформацію щодо взяття в полон Сергія бойовиками Луганської народної республіки Любов дізналася з інтернету.
 
«Моє серце розривається на частини, - каже Любов Мордвінова. - Я сама добуваю інформацію про свого чоловіка. Я звертаюся сьогодні до депутатів міської ради, щоб якось допомогли вплинути на звільнення мого чоловіка з полону».
 
У свою чергу, в.о.міського голови, секретар міської ради Любов Цимбалюк запевнила дружину військовополоненого, що депутатський корпус Житомирської міської ради зробить всі необхідні кроки.
 
«Ми всі дивимось новини і хвилюємось за наших військових, за всіх українців, що відстоюють мир для нас усіх на Сході України. Також ми переймаємось за ту ситуацію, що склалась в сім’ї Мордвінових. Звичайно, ми звернемось від депутатів до влади вищого рівня, до Міноборони, щоб вони взяли під контроль питання звільнення з полону льотчика Сергія, і якнайшвидше його живого та здорового ми зустрічали вже вдома».
 
Відразу після виступу перед депутатами, як розповідає сама дружина Сергія, їй зателефонував чоловік і повідомив, що ополченці готові обміняти його, але переговори будуть проводити лише з компетентними особами.
  
Довідка: Сергій Мордвінов, підполковник, начальник ППО 80 бригади міста Львова, проживає в м.Житомирі. Був відряджений на аеродром Чугуєва Харківської області, де займався гуманітарною допомогою для військовослужбовців. 14 липня 2014 року під час виконання своїх службових обов’язків на літаку АН-26 був збитий на території Луганської області, та взятий в полон бойовиками ЛРН. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare