Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477403
Прогноз погоди
Родина житомирян поповнилася трійнею
16 липня 2014 року 15:49
У сім’ї житомирян Олени та Сергія Поліщуків народилося дві дівчинки та хлопчик – Катя, Аня та Вова. Перший подих немовлята зробили в Житомирському Обласному Перинатальному центрі 30 червня 2014 року.

Привітала родину Поліщуків з поповненням в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

«Від себе особисто, від міської ради, від виконкому дякую вам за те, що ви подарували місту таких прекрасних дітей. Бажаю вам, щоб ваші діти і ви завжди жили в мирі та в спокої. Щоб їм ніколи не довелося захищати вас, батьків, а вам, щоб не довелося захищати своїх дітей», – звернулася до молодих батьків Любов Цимбалюк.

За словами представників Перинатального центру, на Житомирщині останніми роками спостерігається «бум» на трійнят.

«За статистикою трійня народжується одна на 60-80 тис. пологів. Для області це одна трійня – на 5 років. А цього року ми маємо вже 3 трійні в області. Ми знаємо що сьогодні робиться в державі, гинуть наші молоді хлопці. Світ напевне хоче компенсувати ці втрати, тому у нас багато народжується двійнят та трійнят», – зазначив головний лікар Житомирського Обласного Перинатального центру Юрій Вайсберг.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк подарувала малюкам цінні подарунки, а молодим батькам вручила сертифікат на 10 тис. грн. Вона також повідомила, що вже ініціювала розробку окремої програми щодо виділення земельних ділянок для житомирських родин, в яких народилася трійня. Особисто підніматиме дане питання на розгляд депутатського корпусу Житомирської міської ради.

«Ми будемо звертатися до депутатів міської ради, щоб усім родинам, у яких, починаючи з 2012 року, народилася трійня, виділити земельні ділянки під будівництво житла», – повідомила Любов Цимбалюк.

Загалом, протягом січня-червня 2014 року в м. Житомирі зареєстровано 1811 новонароджених. З них – 19 двійнят, та 1 трійня. Число трійнят, зареєстрованих у нашому місті, незабаром поповниться і дітьми родини Поліщуків.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare