Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482310
Прогноз погоди
«Припинення несанкціонованої торгівлі – наше спільне завдання», – Любов Цимбалюк
15 липня 2014 року 09:29
Практичні дії з ліквідації стихійної торгівлі на території міста обговорили в рамках робочої наради під головуванням в.о. міського голови Любові Цимбалюк.

На зустріч були запрошені представники контролюючих структур, правоохоронних органів, члени виконкому, керівники ринків та підприємці, що здійснюють торгівлю.

«Ми всі мешкаємо в Житомирі, щодня ходимо його вулицями. Зробити його чистим, затишним і впорядкованим – наше спільне завдання», – зазначила Любов Цимбалюк.

В.о. міського голови звернулася до представників ринків з проханням приєднатись до загальної роботи з припинення стихійної торгівлі і вжити заходів щодо впорядкування прилеглої до ринків території, а також опрацювати питання переведення торгуючих на облаштовані торгівельні місця.

Всіх об’єднала позиція стосовно того, що місто має звільнитись від невпорядкованої торгівлі на вулицях та тротуарах, а суб’єкти господарювання – продавці повинні працювати в рівних умовах - в єдиному законодавчому полі з дотриманням правил торгівлі.

Саме з цією метою прийнято рішення посилити щоденну рейдову роботу за активної участі правоохоронних органів та складанням протоколів про адміністративні правопорушення, що передаються на розгляд суду та адміністративної комісії.

«Попит породжує пропозицію. Тому, певною мірою, існування стихійної торгівлі залежить від того, хто її підтримує, купуючи товари в несанкціонованих місцях. Тому звертаюся до мешканців міста з проханням з відповідальністю ставитися до того, де купується продукція, чи є там санітарні умови та документи, що посвідчують якість. Ми, в свою чергу, вживаючи практичні заходи з ліквідації стихійної торгівлі, піклуємося про безпеку житомирян та обличчя міста», – зазначила Любов Цимбалюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare