Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 477085
Прогноз погоди
У Житомирі проходить семінар-тренінг «Вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг»
10 липня 2014 року 13:47
10 липня в Житомирі розпочався дводенний семінар-тренінг «Вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг».
 
Захід проводиться Житомирською міською радою спільно з  «Центром політико-правових реформ» (м.Київ) та «Центром досліджень місцевого самоврядування» (м.Львів), за фінансової підтримки представництва Фонду Ф.Науманна в Україні.

Семінар організований з метою покращення якості надання адміністративних послуг через вдосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у містах та районах Житомирської області.
 
До участі у тренінгу були запрошені представники усіх міст та районів Житомирської області. 
 
«Учасники семінар-тренінгу отримають інформацію та фахові консультації щодо державної політики і розвитку законодавства з питань адміністративних послуг, про кращий український і зарубіжний досвід надання адміністративних послуг, а також удосконалення навиків щодо складання переліку адміністративних послуг для ЦНАП та їх інформаційних і технологічних карток», – розповіла начальник ЦНАПу Сюзанна Галецька.
 
За словами заступника голови Центру Політико-правових реформ Віктора Тимощука надання адміністративних послуг потрібно зробити якомога доступнішим для громадян. Зосередивши їх в одному місці – прагнення вдасться втілити в реальність.
 
«16 травня Кабмін прийняв розпорядження, яким затвердив перелік адміністративних послуг, які мають надаватися через ЦНАПи. До цього переліку увійшли 3 групи: паспортні послуги, реєстрація юридичних осіб та прав на нерухоме майно, та реєстрація земельних ділянок. Ці три сфери послуг є наймасовішими, і нажаль, най корупційними. Тому Уряд вирішив ввести їх до компетенції ЦНАПів. Важливо, щоб за це відповідали місцеві органи самоврядування. У цьому випадку громадяни матимуть можливість впливати на якість послуг. Тому зараз основне завдання – найпопулярніші види послуг зосередити в одному місці. Так буде більш зручно для громадян і якість надання послуг буде значно вищою», – зазначив заступник голови Центру Політико-правових реформ (м.Київ) Віктор Тимощук.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare