Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464240
Прогноз погоди
«Супутник» продовжує свої традиції
10 липня 2014 року 10:41
У дитячому оздоровчому таборі "Супутник" за традицією відбувся Веселий Ярмарок.

Директор табору Любов Ковальчук зауважила, що у святкуванні брали участь не тільки відпочиваючі та працівники табору, а й усі охочі, зокрема запрошеними були батьки дітей.

«Проте на здивування та радість колективу до "Супутнику" завітали цілі родини, на яких чекав сюрприз - окрім звичних станцій з конкурсами та винагородами для найактивніших та сміливців на гостей також чекав святковий концерт. Усе як у справжнісінькому театрі - декорована сцена, актори, які чудово перевтілилися у колоритних українських господарів, танці та лірична народна пісня, що не залишила байдужим жодного, не залежно від віку, статті, музичних вподобань», - зазначила Л.Ковальчук.

Протягом літа в «Супутнику» проводять 4 зміни, відпочити та оздоровитись у ньому зможуть 800 дітей. Якісне харчування, різноманіття ігрового інвентарю, насичена розважально-виховна програма, мальовнича природа, дружній колектив – все це робить табір надзвичайно популярним не лише у місті, а й за його межами. Тому більшість відпочиваючих прагнуть повернутися сюди і наступного року.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове