Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481828
Прогноз погоди
«Якщо ти зірочка, засвітись»
8 липня 2014 року 17:22
Благодійний фонд «Надія Є» 8 липня провів черговий етап мистецької акції  «Якщо ти зірочка, засвітись». Цього разу захід проводився в форматі творчої  лабораторії.

На мистецькому майданчику – в приміщенні Житомирського міського Палацу культури переможці Першого  конкурсу «Якщо ти зірочка, засвітись»  в номінації вокал  зустрілись з популярним співаком, лауреатом  Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів, фіналістом шоу «Голос країни», переможцем конкурсу  «Гордість міста» –  Артемом Кондратюком.

«Наша мета – дати обдарованим дітям надію на те, що в них є перспектива на краще. Щоб їх дар був почутий не лише батьками, а й громадськістю», – розповіла голова благодійного фонду «Надія Є»  Надія Юшкевич.

На до участі у кастингу конкурсу зареєструвалося більше 80 чоловік у 4-х напрямках: вокал, музика, хореографія, читання віршів. По завершенню конкурсу та після підбиття підсумків було прийнято рішення провести черговий етап акції, в форматі творчої лабораторії. В рамках зустрічі відбулося знайомство учасників мистецької акції з Артемом Кондратюком. Після виступів конкурсанти почули зауваження та поради від співака щодо сценічної діяльності задля вдосконалення їх здібностей.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare