Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482437
Прогноз погоди
Житомир допомагатиме сім’ям тимчасових переселенців зі Сходу
2 липня 2014 року 18:06
Житомир допомагатиме сім’ям тимчасових переселенців зі Сходу.
Про це заявив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин під час прес-конференції в таборі «Віра. Надія. Любов», що в Зарічанах. Саме на території цього табору проживає 182 людини, переважно мами з дітьми з Донецька, Слов’янська, Маріуполя та ін. Андрій Виноградський - директор центру тимчасових переселенців зі сходу, каже, що в таборі вони зможуть перебувати до кінця серпня, так як він розрахований лише на літній період. Сергій Сухомлин зазначив, що виділити місце для сімей планує міська влада в готелі Житомир.

«У готелі Житомир ми готуємо до сорока номерів», - розповів Сергій Сухомлин, «Для того, щоб при погіршенні погодних умов або якщо ситуація на сході затягнеться наше комунальне господарство могло прийняти людей. Є біда, яка спіткала Україну, яка торкнулася багатьох сімей, тому Житомир буде готовий влаштувати людей, яким необхідна наша підтримка, наша допомога».

Окрім, табору «Віра. Надія. Любов» свої двері сім’ям зі сходу відкрив санаторій «Тетерів» (м. Коростишів). Там проживає 147 чоловік.

У рамках проведення прес-конференції було презентовано Інформаційний центр допомоги тимчасовим переселенцям зі сходу, мета створення якого координація допомоги переселенцям. Також працюють гарячі лінії та сайт. На сайті можна дізнатись про актуальні потреби переселенців, новини та звіти про надану допомогу.

Отже, якщо Вам потрібна допомога: (099) 109-86-31, якщо Ви можете допомогти: (098) 334-78-92, сайт інформаційного центру: dopomoga.zt.ua.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare