Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464660
Прогноз погоди
Спортивні новини
12 жовтня 2009 року 12:43
Спортивні новини

В спортивному залі Житомирського національного агроекологічного університету відбувалися фінальні ігри з волейболу серед юнацьких команд V обласних літніх юнацьких спортивних ігор 2009 року. Збірна м. Житомира (головний тренер Денисовець А.П.), перемігши у групі збірну Андрушівського району 2 : 1, збірну Коростишівського району 2 : 0, вийшла до фіналу. У матчі за І місце житомиряни поступилися з рахунком 3 : 0 збірній м. Новоград-Волинський. Поразка записується на рахунок ДЮСШ міста Житомира, які мають офіційно відділення волейболу, але на жаль не готові виступати на високому рівні, тому юнацька збірна міста Житомира була зібрана лише за три тижня до початку змагань завдяки управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради й головного тренера Денисовця А.П.
__________________________

В спортивному залі СОК «Авангард» відбувалися фінальні ігри з волейболу серед команд дівчат V обласних літніх юнацьких спортивних ігор 2009 року. Збірна м. Житомира (головний тренер Марчук Г.К.), перемігши у групі збірну Житомирського району 2 : 0, збірну Черняхівського району 2 : 0, вийшла до фіналу. У матчі за І місце житомиряни впевнено перемогли з рахунком 3 : 0 збірну Ємільчинського району. Наша команда, у складі: Таран Даніели, Хоменко Аліни, Мороз Марини, Заліховської Юлії, Домбровської Тетяни, Рудніченко Юлії, Котенко Олесі, Підкаури Марини, Ткач Анастасії, Омельченко Анастасії Кайданської Вероніки, Борисюк Людмили, краще атакувала, впевнено приймала м’яча й працювала на блоці, агресивно подавала, що стало головною запорукою нашої перемоги. Як повідомив головний тренер збірної м. Житомира Марчук Г.К., його команда готова до виступів на всеукраїнському рівні за відповідного фінансування.
Вже зараз зрозуміло одне: житомирська команда дівчат має непогану перспективу. Тому ми сподіваємося, що за допомогою спонсорів, а також завдяки підсиленню складу, у майбутньому наш колектив виступатиме ще краще. 
__________________________

На стадіоні «Мальованка» м. Житомира відбувалися зональні обласні змагання Спартакіади школярів Житомирської області 2009-2010 н.р. з футболу (юнаки). Збірна м. Житомира зазнала двох поразок від збірної Житомирського району з рахунком 0 : 1; від збірної Любарського району – 1 : 3. Головний тренер збірної м. Житомира Гвоздь С.П. подав офіційний протест до організаторів обласних змагань Спартакіади школярів Житомирської області 2009-2010 н.р. щодо порушень умов допуску до змагань.




































Прес-служба Житомирської міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове