Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482722
Прогноз погоди
Ювілейний театральний сезон завершено
28 червня 2014 року 09:45

Вистава не може відбутися без актора, а сам театр - без глядача», - такими словами розпочалося свято завершення ювілейного, 70-того театрального сезону Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги. Бажаючих відвідати святкове дійство було настільки багато, що закриття провели в два дні. Зал, що два вечори поспіль заповнений вщент – є показником любові глядача, вважає генеральний директор театру Наталія Ростова.


«Успішне закриття сезону – це завжди знакова подія для театру, враховуючи всі трагедії,  які відбувалися в країні протягом театрального сезону. Це об’єднало колектив, а вони в свою чергу як змогли допомагали морально вийти із тієї критичної ситуації нашому глядачу, нашим житомирянам».
Наталія Ростова відмітила, що цей рік відзначився прем’єрами, такими як: «Кайдашева сімя», «Зовім інші», дитяча вистава «Кицин дім» та новорічна казка.
«На цьому зупинятимусь не будемо», - констатує директор театру. «Вже багато планів на новий театральний сезон».
Зі сцени, від влади міста та області на адресу акторів, адміністрації та керівництва театру звучали слова вдячності. Перший заступник міського голови відмітив, що Житомирський театр – це гордість міста, його слава чутна далеко за межами Житомира та України.
«Мене завжди вражав ваш талант і вміння тримати глядача» – звертаючись до акторів, зазначив Сергій Сухомлин. «У вас не має можливості вдруге повторити емоцію, вдруге зіграти сцену, кожен раз виходячи до глядача ви відкриваєте йому душу. За це ми вас любимо».
Перший заступник побажав театралам перш за все миру, добра та любові, а генерального директора творчого, талановитого колективу Наталію Ростову нагородив за вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва міста  Житомира та з нагоди закриття 70-того театрального сезону нагрудним знаком «Відзнака за заслуги перед містом Житомиром».
Окрім Наталії Ростової, відзнаки отримали також і інші діячі театру. Глядачів протягом вечора розважали театральними постановками, хореографічними та вокальними номерами.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare