Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 464444
Прогноз погоди
Віра Шелудченко розкритикувала роботу пенсійного фонду
12 жовтня 2009 року 12:23

 

Міський голова наводить порядок в питаннях отримання довідок про розмір пенсій в  Житомирі

 

В рамках міської програми соціального захисту населення «Турбота» в  Житомирі започаткована система адресної матеріальної допомоги. Для цього запланована видача банківських карток з наступним перерахуванням на них грошей для житомирян, які отримують пенсії, що не перевищують 650 грн. на місяць.

Для отримання банківської картки люди повинні отримати у пенсійному фонді довідку про розмір пенсії. Працівники фонду не бажають розуміти та вирішувати проблеми простих пенсіонерів, які змушені годинами стояти у чергах заради бюрократичного папірця.

Міський голова Віра Шелудченко вимагає навести порядок в питаннях отримання довідок про розмір пенсій в Житомирі.

— Треба ліквідувати черги та спростити надання довідок для тих людей, які самі не в змозі прийти. Якщо це питання не буде вирішено найближчим часом, ми будемо звертатись до керівництва України. Від протистояння обласних керівників з житомирською владою не повинні страждати знедолені літні люди, — йдеться у відкритому листі від Віри Шелудченко до керівництва Пенсійного фонду України.




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове