Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464665
Прогноз погоди
"День Діалогу" представників органів місцевого самоврядування та органів державної влади
25 червня 2014 року 16:01
Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин взяв участь у Дні Діалогу представників органів місцевого самоврядування та органів державної влади, що проходив сьогодні у м.Києві за участю Президента України та членів Уряду.
 
Захід відбувся у рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні», який здійснюється Асоціацією міст України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.
 
Шляхи вирішення проблемних питань місцевого самоврядування, реформування місцевого самоврядування і житлово-комунального господарства, бюджетного забезпечення реалізації повноважень органів місцевого самоврядування та надання адміністративних послуг – основні питання, що обговорюються на засіданні.

Президент України Петро Порошенко зазначив, що вже завтра, 26 червня 2014 року, буде внесено до Верховної Ради України проект нової Конституції.

Сьогодні о 17.00 год. представник президента в парламенті Руслан Князевич разом з Геннадієм Зубком закінчить прийняття пропозицій за підсумками обговорення президентського проекту змін до Конституції з головами фракцій.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове