Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477497
Прогноз погоди
У Житомирі відкрито представництво ОДАУ
23 червня 2014 року 11:09
Концерт з нагоди відкриття представництва Об’єднаної діаспори азербайджанців України в Житомирській області пройшов у Житомирі 20 червня 2014 року.

Відкриваючи концерт,  перший заступник міського голови Сергій Сухомлин подякував азербайджанській діаспорі за культурний внесок в життя міста та України.

«Особливістю національного складу населення Житомира є його багатонаціональність. І я щиро вдячний за різнобарв’я культури та неповторну картину сьогодення, що її створюють національно-культурні товариства міста. Бажаю удачі та розвитку діаспорі», - зазначив С.Сухомлин.

Голова представництва ОДАУ у Житомирській області Радж Гасимов зауважив на важливості такого центру для азербайджанців області та пообіцяв займатися проблемами діаспори, виступаючи на захист спільних інтересів.

Перед присутніми виступили українські та азербайджанські артисти. Організатором концертної програми та її безпосереднім учасником став Народний артист України Гурбан Аббасов.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare