Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463588
Прогноз погоди
Водій Федір Павлюк вже вшосте відправився на Схід
20 червня 2014 року 21:07
Вже вшосте на схід України водій Федір Павлюк доставить вантаж військовим з 95-тої аеромобільної бригади 20 тонною автівкою. Маленька Мілана в п’ятницю провела свого дідуся в дорогу. Сам Федір каже, що вже страху на має, навпаки відчуває гордість, що доставляє життєво необхідний вантаж для військових. Неформально, себе вважає участником АТО.
 
«Я такий щасливий, коли мене зустрічають військові, тоді мені не страшно і все добре. Вони самі дуже задоволені, як тільки бачать машину. Розгружує і охороняє фуру під час перегрузки близько 40 чоловік", – розповідає Федір Павлюк.

Доставляє благодійну допомогу окупованим регіонам країни Федір в цілому вже в дев’яте, починав ще з Криму:
«Перші рази їхати було страшнувато, особливо перші три рейси, коли ще їхав на Крим: Севастополь, Євпаторія, Генічеськ. На схід це моя шоста поїдка. Стараюся доїхати і повернутися так, щоб все було добре. Велика вдячність всім житомирянам, які  допомагають хлопцям. Для них це важливо».

Федір Павлюк без сумніву говорить, що буде їздити на схід, поки це буде необхідно. Напередодні водій отримав подяку від виконавчого комітету за активну участь у наданні благодійної допомоги для військових 95-тої аеромобільної бригади.

«З нами Бог. Слава Україні! - такими словами завершив розмову водій Федір та й відразу за кермо, - час в дорогу".

Отже, загальноміська мобілізація, ініціаторами якої виступили перший заступник Глави адміністрації Президента Геннадій Зубко та перший заступник міського голови Сергій Сухомлин триває. Долучаймося до благородної справи. Україну захищають справжні чоловіки!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове