Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477007
Прогноз погоди
З балу на службу
20 червня 2014 року 10:57
На центральній площі міста пройшов офіцерський бал випускників Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій. Відкрив бал та вів колону начальник інституту, генерал-майор Юрій Даник. Він переконаний, що військові – це всебічно розвинені люди, які і віддані свої справі, і гарно вміють влаштувати свято для міста.

«Наші випускники поважають своє місто, вони хочуть подарувати це свято всій нашій державі. Особливо в цей складний час ми згадуємо такі слова: «Кто сказал, что нужно бросить песню на войне. После боя серце просит музики вдвойне». На сьогоднішній день представники нашого закладу беруть участь в АТО, там працює оперативна група. І сьогодні наші хлопці вітали випускників з цим днем та заходом. Ми присвячуємо його всім тим нашим побратимам, які зараз на Сході захищають свою Батьківщину, нашу територіальну цілісність. Ми отримали від них слова підтримки, вони розуміють і дуже задоволені, що незважаючи нінащо ми впевнено дивимось у майбутнє. Всі ми знаємо, що переможемо», - говорить генерал-майор.

Юрій Даник також підкреслив, що подібні бали – це давня традиція, ще до революції вони були обов’язкові у військових навчальних закладах. Тому було прийняте рішення в минулому році вперше на теренах нашої держави відродити традицію випускних офіцерських балів.

«Хай щастить цим хлопцям, після випуску вони їдуть у війська виконувати свій обов’язок. В такий складний час вони здатні і піти на бал, і піти виконати свій службовий обов’язок, і захистити свою Батьківщину», - констатує начальник інституту.

Юрій Даник також висловив сподівання, що офіцерський бал випускників стане хорошою щорічною традицією:
«Я впевнений в тому, що ця традиція приживеться і на такий випускний будуть приїздити з усіє України так само як на відкриття фонтанів в містах Європи, замків, на Віденську оперу. Це буде візитівкою нашого славетного, старовинного і вічно молодого міста»


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare