Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477274
Прогноз погоди
Кругляк Едуард Борисович - заступник міського голови
18 червня 2014 року 14:26
Едурада Кругляка затвердили на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Відповідне рішення підтримало 39 депутатів.

Під час свого виступу Едуард Кругляк поділився своїми поглядами на розвиток сфери житлово-комунального господарства. На його думку, покращити стан житлового господарства можливо за рахунок створення ОСББ. Окрім того, ефективних змін у даній сфері можна досягти, об’єднавши два управління (житлового та комунального господарств) в один департамент.
 
Також, новопризначиний заступник міського голови поділився, що хоче бачити на посадах у житлово-комунальному господарстві молодих  спеціалістів.“Дорогу потрібно давати серйозним людям, яким від 30 до 50 років, аби вони мали змогу себе проявити”,  - заявив Е.Кругляк.
 
В.о міського голови Любов Цимбалюк привітала Едуарда Кругляка з призначенням на посаду та побажала йому плідної роботи. Також вона висловила сподівання на те, що за допомогою досвіду новопризначеного заступника напрямок житлово-комунального господарства вдасться реформувати та розвивати.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare