Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482393
Прогноз погоди
Поради молодому поколінню
12 червня 2014 року 21:07
Учасники проекту «Школа демократичної дії» 11 червня в прес-центрі міської ради спілкувалися з першим заступником міського голови Сергієм Сухомлиним та  головою МГО «Сучасний Формат» Жанною Соловйовою.

Сергій Сухомлин поділився своїм баченням розвитку Житомира, дав поради молоді міста та розповів про проекти, які будуть реалізовані найближчим часом.

«Кожного з нас цікавить питання: як я можу змінити світ. Як одна людина може зробити так, щоб позитивно вплинути на долі людей, - вчитися на прикладі інших, шукати власний шлях, триматися його і робити щось не тільки для себе, але і для інших», – переконаний Сергій Сухомлин.

«Сьогодні всім нам варто поставити питання, яким ми хочемо бачити Житомир через, наприклад, 20 років. Якщо ми його бачимо містом студентів і молоді, то ми повинні впроваджувати такі ідеї, які дадуть можливість рухатись в даному напрямку. Це стосується і генерального плану і бренд бука і багатьох інших напрямків – це все питання над якими ми активно зараз працюємо. Рішення будемо приймати за результатами конкурсів, обговорень, громадських слухань», - зазначив Сергій Сухомлин.

На завершення спілкування, перший заступник порадив молодим людям прочитати книгу Грега Мортенсона «3 чашки чаю» - історію простої людини, яка змінила долі тисяч дітей Пакистану та Афганістану.

Довідка: «Школа демократичної дії» - це проект, мета якого залучення молоді до процесів зміцнення та впровадження демократичних ідей та цінностей у своїх громадах. Учасниками проекту стали 40 молодих людей Житомира віком від 16 до 25 років. Програма  спрямована на залучення молоді до процесів зміцнення та впровадження демократичних ідей та цінностей в своїх громадах. Здійснюється Молодіжною громадською організацією «Сучасний Формат» за підтримки Фонду сприяння демократії (National Endowment for Democracy).


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare