Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482085
Прогноз погоди
Сергій Сухомлин в сквері на Маликова спілкувався з людьми
11 червня 2014 року 14:43
10 червня перший заступник міського голови Сергій Сухомлин зустрівся з мешканцями будинків, які обслуговує КП ВЖРЕП №6. Темою такої зустрічі був пілотний проект по відміні ліфтових карток в зазначених будинках.
 
«Вже півтора місяці триває проект по відміні ліфтових карток, і я вирішив особисто зустрітись з мешканцями будинків КП ВЖРЕП №6, щоб почути, як проходить пілотний проект, чи працюють ліфти, і взагалі для мене було головним - почути думку людей», - зазначає Сергій Сухомлин.

Протягом годинної зустрічі перший заступник розповів присутнім, як буде здійснюватись оплата за технічне обслуговування ліфтів в разі безкарткової системи.

«Насправді, відмова від карток є вигідною для мешканців Житомира. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1.06.2011 №869 оплата за технічне обслуговування ліфтів нараховується за квадратні метри помешкання, приблизно 0,34 грн. кв.м. Отже, якщо взяти квартиру, яка в середньому 46 кв.м, то оплата складатиме 15,64 грн. на місяць. При цьому не важливо скільки людей прописаних в квартирі», - говорить Сергій Сухомлин.

Під час зустрічі перший заступник відповів на запитання кожного і на завершення підсумував: «Наприкінці місяця ми зробимо поквартирне опитування і зробимо так, як вирішить більшість. А в разі успішності проведення пілотного проекту на базі будинків КП ВЖРЕП №6, поетапно будемо відміняти карткову систему у всьому місті».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare