Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5524
візитів всього: 464699
Прогноз погоди
147 молодих людей стали слухачами «Школи місцевого самоврядування» у Житомирі
8 жовтня 2009 року 11:16

 

 

 

7 жовтня 2009 р. у сесійній залі Житомирської міської ради відбулося урочисте відкриття ХІ сесії Муніципальної освітньої програми для молоді «Школи місцевого самоврядування». Слухачами цього курсу стали 147 молодих людей – студентів навчальних закладів 2-4 рівнів акредитації.

В урочистому відкритті Школи взяли участь заступник міського голови Іван Заінчковський, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно, представники регіонального проекту розвитку “Срібна вежа”, студенти навчальних закладів міста.

 За сім років діяльності Школи, до навчання було залучено 2 тис. 539 осіб, сертифікати про успішне закінчення навчання отримало 1 тис. 184 слухачів.
Програма «Школа місцевого самоврядування» діє у Житомирі з 2001 року. Ця Програма реалізовується Молодіжним об’єднанням «ХХІ Платформа» (Регіональний проект «Срібна Вежа») при безпосередній підтримці Житомирської міської ради, зокрема управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

            Метою програми «Школи місцевого самоврядування» є залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі і у ролі спеціаліста виконавчих органів.

            Програма Школи вбирає в себе цикл теоретичних та практичних занять для молодих людей з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в органах державної влади чи підприємстві.

Прес-служба міської ради





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове