Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464525
Прогноз погоди
Почесний громадянин міста презентував книгу
6 червня 2014 року 18:03

6 червня 2014 року відбулася презентація книги «Незвичайна будова» про будівництво будівлі музично-драматичного театру у місті Житомирі.
Автор книги – Почесний громадянин міста Житомира Нікулін Володимир Федорович.

Прийти привітати Володимира Федоровича з визначною подією не лише у його особистому житті, а й у житті всього міста – прийшли представники влади, засобів масової інформації, друзі та знайомі.

«Володимир Нікулін – не просто гарний будівельник, він – зодчий душі. Йому вдалося у книзі показати не лише сам процес будівництва театру, а й зобразити побут та відносини у суспільстві того часу», - зазначив краєзнавець Георгій Мокрицький.

Заступник міського голови Олександр Бочковський подякував автору за самовіддану працю та любов до міста: «Дякую Вам, Володимире Федоровичу, за Вашу активну позицію, за неоціненний вклад у будівництво нашого міста. Ви, справді, живете містом Житомиром!»

Сам автор подякував усім присутнім за похвальні відгуки на його книгу та розповів про перипетії, що передували будівництву театру у місті Житомирі, та згадав усіх причетних до його спорудження.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове