Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477498
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк провела особистий прийом громадян
3 червня 2014 року 17:37
3 червня 2014 року секретар міської ради Любов Цимбалюк провела особистий прийом громадян.
 
«Громадянин звертається на особистий прийом і сподівається, що особиста зустріч – дієвий спосіб вирішити наболіле питання. Під час особистого прийому присутні керівники відповідних служб, то ж більшість питань можна вирішити відразу. Проте деякі проблеми потребують додаткового вивчення чи комісійного обстеження, тому я даю доручення ретельно його вивчити та вирішити у найближчі терміни», - зазначила Любов Цимбалюк.
 
Також секретар міської ради зауважила, що контроль за виконанням даних доручень вона залишає за собою.
 
Всього на особистий прийом до секретаря міської ради Л.В.Цимбалюк сьогодні звернулося 22 громадян.
.
Проблеми, з якими зверталися житомиряни, стосувалися ремонту покрівлі у багатоквартирному житловому будинку, виділення житла, відновлення освітлення на дворовій території, заборони паркування транспорту на прибудинковій території, знесення самовільно встановлених гаражів, виділення земельної ділянки під забудову, надання матеріальної допомоги. Група громадян порушила питання українізації та запросила представників засобів масової інформації до круглого столу.
 
В.о.міського голови Л.Цимбалюк також дала доручення відновити роботу Інтернет-приймальні на веб-сайті Житомирської міської ради.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare