Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481516
Прогноз погоди
Маленьких пацієнтів медичних закладів Житомира відвідали волонтери
2 червня 2014 року 16:41
Під час щорічної благодійної акції “Не залишайся байдужим”, що проходила в рамках загальноміського свята “Країна дитинства – країна мрій”, волонтери з подарунками завітали до медичних закладів Житомира. У понеділок з нагоди Міжнародного дня захисту дітей маленькі пацієнти житомирських лікарень отримали канцтовари, розвиваючі ігри та м’які іграшки.  Збір необхідних речей для арт-терапії забезпечували представники 35 навчальних закладів міста.
 
«Сподіваємося, що ці невеличкі подарунки зможуть дещо прикрасити будні, проведені дітьми в лікарнях. Тут в медичних закладах працюють справжні фахівці, вони роблять основну роботу. А зайнятість дітей цікавими іграми чи  художніми справами може пришвидшити процес одужання», – зазначив Олександр Бочковський, заступник Житомирського міського голови.
 
Організатором акції вже 6 років поспіль є Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До неї долучилася школярі та студенти міста.
 
«Щороку ми намагаємося навколо цієї благодійної акції об’єднати якомога більше людей. Разом із студентами та школярами ми відвідали дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в Центральній дитячій міській лікарні, де на сьогоднішній день лікуються близько 2-х сотень дітей та в Обласному протитуберкульозному диспансері. В останньому на довготривалому лікуванні знаходяться 32 дитини. Здебільшого це діти із малозабезпечених на неблагополучних сімей, тому увага для них є вкрай важливою», – розповіла Ольга Юрченко директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare