Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482325
Прогноз погоди
Зведений загін УМВС України в Житомирській області 31 травня повернувся додому
2 червня 2014 року 11:58
Зведений загін УМВС України в Житомирській області 31 травня повернувся додому. 200 чоловік під звуки оркестру та оплески колег відразу з дороги прибули до актової зали Житомирського УМВС. Саме вони брали участь у забезпеченні правопорядку на території Луганської області. Про прибуття та деталі перебування житомирських правоохоронців на Луганщині присутнім доповів командир зведеного загону УМВС підполковник міліції Анатолій Монзолевський:
 
«Особовий склад зведеного загону повернувся до пункту дислокації в Житомирі в повному складі. Жоден з правоохоронців не постраждав протягом перебування в Луганській області, навіть ніхто не захворів. Житомирська міліція виконувала свій службовий обов’язок належним чином. Завдання перед нами стяли різні, це і охорона громадського порядку, охорона виборчих дільниць, державних приміщень».
 
Начальник УМВС України в Житомирській області полковник міліції Юрій Демяненко висловив вдячність підлеглим за їх вірність та любов до роботи, він зазначив, що пишається правоохоронцями Житомирського УМВС України, які без страху їдуть відстоювати мир в неспокійні регіони країни:
 
«Кожен з вас у цьому непростому відрядженні проявив себе справжнім захисником. Ви стояли на сторожі безпеки мирних людей, ви оберігали їх дітей, ви виконали свій службовий обов’язок з гідністю і честю».
 
Привітали особовий склад зведеного загону УМВС в Житомирській області очільники області та міста, кожен з виступаючих висловлював правоохоронцям слова вдячності та шани.
 
«Дякую вам від всієї громади Житомира, бажаю вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, наснаги, натхнення, щоб у вашій подальшій роботі більше ніколи не було саме таких відряджень»,  - зазначила в.о. міського голови, секретар міської ради Любов Цимбалюк.
 
«Останнім часом довіра до міліції в суспільстві зросла в рази», - говорить перший заступник міського голови Сергій Сухомли. «Наші правоохоронці роблять все можливе аби забезпечити охорону громадського порядку на Луганщині, ціною свого життя вони захищають жителів сходу країни. Навіть словами не висловити ту вдячність та емоції які переповнюють нас за наших земляків», - підкреслив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.
 
«Події останніх днів в Житомирі, що відбулися 27 травня, стосовно конфлікту озброєних молодиків, ще раз продемонстрували високий рівень підготовки наших правоохоронців. Їм вдалося мирно, без силових методів врегулювати ситуацію в центрі міста, де в той вечір було дійсно велике скупчення людей. До мене підходили громадські діячі, активісти Майдану, Автомайдану і висловлювали свою підтримку начальнику УМВС України в Житомирській області за професійний підхід врегулювання подібних ситуацій. Саме Юрій Демяненко взяв участь в перемовинах з учасниками конфлікту. З таким керівником і його особовим складом, за свою безпеку житомирянам можна не хвилюватись» - підсумовує Сергій Сухомлин.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare