Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463610
Прогноз погоди
Гала-концерт талановитих діток «Зірка + зірка»
1 червня 2014 року 22:20
«Якщо ти зірочка – засвітись!» - саме з такого гасла розпочався гала-концерт «Зірка + зірка» благодійної мистецької акції, приуроченої до Дня захисту дітей, що проходив у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги. У заході взяли участь талановиті діти від 4 до 12 років, які хочуть розвивати свої здібності та стати відомими людьми. Організатором мистецької акції виступив «Благодійний фонд «Надія є».

Президент фонду Надія Юшкевич зазначила: «Наша любов і турбота - це і є найкращий захист для дітей. Мета нашої акції: відшукати і підтримати маленьких дітей Житомира, які хочуть творити в ім’я процвітання України. Гала-концерт -  свято таланту, любові, радості й тепла, це завершення благодійно-мистецької акції.  Фіналісти кастингів конкурсу будуть номіновані на премії після того, як журі оцінить їх роботу».

Учасники конкурсу змагалися у таких номінаціях, як вокальні та хореографічні здібності, художнє читання, інструментальна музика.

Переможці:
  • номінація «Художнє читання»: І місце - Ірина Масна, ІІ місце – Катерина Воротнікова, ІІІ місце – Марія Самійленко;
  • номінація «Інструментальна музика»: І місце  - Назарій Кутішенко, ІІ місце - Вероніка Сергійчук та Дмитро Городецький, ІІІ місце - Денис Матвійчук;
  • Аріна Лохман - переможець у номінації «Хореографія»;
  • номінація «Вокал»:  І місце - Ангеліна Нечипорук, ІІ місце - Єлизавета Біденко і Софія Реготун,  ІІІ місце -  Катерина Борова.
  • Приз глядацьких симпатій отримали Артем Сахненко та Марина Сергієнко. Володар гран-прі - Анастасія Іванюха.
Підтримати юних зірок прийшли їх батьки, педагоги, керівництво міста.

Заступник міського голови Олександр Бочковський  привітав присутніх зі   святом музики і таланту, висловив вдячність організаторам за проведення заходу  та нагородив їх грамотою міської ради.
«Це наші діти. Ми-дорослі робимо все заради них, щоб вони виросли  здоровими та щасливими, співучими», - зауважив О.Бочковський.

У концерті брали участь народний художній колектив «КЛЕМ» та хореографічний ансамбль «Світлячок» ЗОШ №27. Режисер-постановник концертної програми Наталія Тімошкіна.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове