Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477005
Прогноз погоди
Гала-концерт кращих дитячих колективів пройшов у Житомирі
31 травня 2014 року 14:57
31 травня 2014 року у приміщенні Житомирської обласної телерадіокомпанії відбувся гала-концерт найкращих дитячих колективів міста Житомира.  Серед них  ансамбль танцю «Посмішка»,  студія естрадної пісні Житомирського центру творчості дітей і молоді, ансамблі «Ритм» і «Тіп-Топ». Підтримати юних зірок прийшли їх батьки, педагоги, а також керівництво міста Житомира.
 
Гала-концерт кращих виконавців приурочено до Дня захисту дітей та проходить в рамках загальноміського свята Країна дитинства – країна мрій».
 
В. о міського голови Любов Цимбалюк  привітала присутніх з Днем захисту дітей: «Від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто хочу побажати нашим дітям здійснення мрій. Саме це покоління, на мою думку, буде розбудовувати нову вільну Україну. Хочу побажати, щоб наші діти жили  у сильній вільній європейській державі, щоб на їх життєвому шляху зустрілися лише добрі, чуйні дорослі та вірні друзі, які допоможуть їм стати ЛЮДЬМИ».
 
Л.Цимбалюк вручила стипендії  міського голови  та грамоти міської ради кращим учням загальноосвітніх закладів міста Житомира та переможцям різноманітних конкурсів, олімпіад, а також колективам коледжів.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare