Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479394
Прогноз погоди
Збір допомоги для наших військових продовжується
29 травня 2014 року 12:01
27 травня 2014 року управління культури міської ради організувало благодійну акцію по збору допомоги для військових Житомирської 95-тої аеромобільної бригади та 30-тої механізованої з Новоград-Волинського.
 
Головна потреба військових, які перебувають на сході України – це питна вода, зазначає головний спеціаліст управління Альона Сердечна.
 
«Спілкуючись телефоном з військовим, який зараз перебуває в Слов’янську, виявилось, що їм не вистачає питної води і я вирішила допомогти. З’ясовуючи як краще все зробити: дістати воду, доправити її хлопцям - почали долучатися і інші люди, які мали бажання допомогти. Це БФ «Всесвіт за майбутнє», 25 гарнізонний Будинок офіцерів, МГО, художня студія «Арт-село» і взагалі, вся творча громада міста».
 
Під час благодійної акції на Михайлівській організаторам вдалося зібрати 840 літрів питної води, 30 банок згущеного молока, цукор, манку, гречку, рис, олію, чай каву, цукерки, печиво, вітаміни, а ще необхідні засоби особистої гігієни, а саме: пральний порошок, рідке та стандартне мило, зубні щітки і пасти, креми для гоління, шампуні, вологі серветки, одноразові стакани, туалетний папір, рушники.
 
Також військовим для зв’язку з рідними необхідні картки поповнення рахунку, які організатори теж збирали протягом благодійного заходу.
 
Вже наприкінці тижня зібраний вантаж разом із іншими передачами від житомирських благодійників, підприємців, родичів, представників влади та всіх бажаючих підтримати наших військових відправляться на схід України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare