Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476929
Прогноз погоди
Круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
29 травня 2014 року 09:39
27 травня 2014 року у приміщенні Житомирського професійного політехнічного ліцею відбувся Круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа. Захід відбувся у рамках проекту соціальної інклюзії неповнолітніх в Україні та Молдові щодо сенсибілізації та відповідальності дітей у зоні ризику та їх родин.
 
Організатором  виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 
У засіданні круглого столу взяли участь представники Житомирського міського центру зайнятості, Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу по обліку та розподілу жилої площі Житомирської міської ради, КЗ "Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" Житомирської обласної ради, юрисконсульт.
 
Під час засідання розглядалися актуальні для випускників питання працевлаштування, постановки на квартирний облік, забезпечення житлом, правового захисту та обов’язків осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare