Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479924
Прогноз погоди
Рух транспорту по вул.Домбровського тимчасово буде перекрито
28 травня 2014 року 16:45
З 29 травня по вул. Домбровського між вул. Московською та вул. Щорса проводитиметься капітальний ремонт дорожнього покриття. У зв’язку із цим дана ділянка дороги буде перекрита.

Рух громадського транспорту, маршрут якого пролягає через вищезазначений відрізок вул. Домбровського, тимчасово буде перенесено на вул. Л. Українки.

До вул. Домбровського, де буде проходити капітальний ремонт, прилягають торгівельні ринки «Тетерів» та «Сінний». Для технологічного транспорту постачальників продукції та оптових закупівельників дана ділянка вулиці буде доступною. А саме, ділянка від вул. Московської до ІІ заїзду на ринок буде відкритою для транспорту вищезазначеної категорії. Інша частина від ІІ заїзду до вул. Щорса – буде перекрита. По закінченні ремонтних робіт зі сторони вул. Щорса, дорогу перекриють у зворотному напрямку – від вул. Московської до ІІ заїзду на ринок.

Напередодні начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун провів робочу нараду із дирекцією ринків, представниками відділу торгівлі, управління транспорту та ДАІ, на якій обговорили дане питання.

Ремонтні роботи планують закінчити через 2 тижні. Начальник управління комунального господарства міської ради звертається до мешканців міста, перевізників та торговців із проханням поставитися до даного питання з розумінням, адже лише за рахунок перекриття дорожнього руху по вул. Домбровського можна буде зробити якісний ремонт асфальтного покриття.
І етап
ІІ етап


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare