Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477467
Прогноз погоди
Близько 500 пар танцюристів змагалися у Житомирі за Кубок «Ритми Полісся 2014»
26 травня 2014 року 12:42
9-й Міжнародний турнір з танцювального спорту «Ритми Полісся 2014» днями відбувся у Житомирі.

Під музичні акорди змагання цього року зібрали навколо себе 463 пари танцюристів різних вікових категорій. Наймолодшим учасникам по 4 роки, найстаршим танцюристам – 36. Вже кілька років поспіль фестиваль заявлений як міжнародний, втім цьогоріч у зв’язку з складною соціально-політичною ситуацією в країні танцюристи європейських країн утрималися від участі у конкурсі. Натомість, до Житомира приїхали спортсмени з 8 міст України.

«Цього року, нажаль, іноземні гості не виявили бажання приїхати. Але, сподіваємося, коли все стане на свої місця, наступного року вже 10-й ювілейний фестиваль охопить велику географію представництва з Європи та ближнього зарубіжжя», – зазначив Олександр Висоцький, голова обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту та організатор фестивалю «Ритми Полісся».

Танцювальний турнір проходив в рамках відзначення Дня захисту дітей. Вже третій рік свято відвідує заступник міського голови Олександр Бочковський.

«Минулого року на конкурсі були гості з Молдови, Білорусії, Росії. Фестиваль, як бачимо, має популярність і за межами України. Місто зі свого боку підтримує конкурс. Зокрема, цього року управлінням сім’ї молоді і спорту було закуплено нагороди для конкурсантів – кубки та медалі», – розповів Олександр Бочковський.

Протягом 2-х днів учасники змагалися за Кубок «Ритми Полісся 2014».
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare