Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477403
Прогноз погоди
Кожен житомирянин може вільно реалізувати своє конституційне право вибору,- Л.Цимбалюк
25 травня 2014 року 14:00
Секретар міської ради Любов Цимбалюк очолює міську оперативну групу щодо забезпечення належних умов проведення виборів у день виборів Президента України 25 травня 2014 року.
 
Сьогодні вона разом з головою ОВК №63 О.Лаетіною, депутатами міської ради О.Гораєм та В.Михальцем провела об’їзд дільниць і цікавилась, як організований процес голосування.
 
«Маю надію, що вибори у Житомирі пройдуть належним чином, кожен житомирянин зможе вільно реалізувати своє конституційне право вибору»,- зазначила Л.Цимбалюк.
 
Секретар міської ради сподівається на високу активність житомирян під час сьогоднішніх виборів: «Чим вища активність виборців – тим сильніша влада. Кожен повинен прийти і зробити всій вибір, тоді влада буде враховувати думку більшості громадян».
 
Голова ОВК №63 Олександра Лаетіна зауважила, що усі 124 виборчі дільниці відкрилися вчасно і працюють згідно чинного законодавства. «Порушень на дільницях немає»,- поінформувала О.Лаетіна.
 
Депутат міської ради Олег Горай закликав житомирян прийти на виборчі дільниці і зробити всій вибір: «Не вірте, що ви ні на що не впливаєте. Вибори в той момент – коли влада у ваших руках і ви розпоряджаєтеся нею, а не влада - вами».
 
«У той час, коли у багатьох районах неспокійно, у місті Житомирі вибори проходять гарно, толерантно і спокійно, і як результат – висока явка виборців. Комісії працюють спокійно та злагоджено», - зауважив депутат міської ради Володимир Михалець.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare