Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481503
Прогноз погоди
У Житомирі завершується підготовка до літнього оздоровлення дітей
21 травня 2014 року 15:34
На засіданні виконавчого комітету міської ради, що відбулося 21 травня 2014 року, розглядалося питання щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей міста Житомира у 2014 році.
 
«Підготовка до оздоровчої кампанії, що традиційно стартує з початком літнього періоду, йде за планом», - зазначила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Людмила Сікайло.

2-3 червня на базі загальноосвітніх, позашкільних закладів та навчально-виховних комплексів розпочнуть роботу 28 денних таборів. У поточному році планується збільшити кількість дітей, які будуть оздоровлені у пришкільних таборах з денним перебуванням, порівнюючи з минулим роком.

На разі завершується підготовка позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник» до відкриття літнього оздоровчого сезону. Як зазначив керівник КП «Реклама», на балансі якого знаходиться табір «Супутник», Володимир Шуст, буде забезпечено роботу 4-х табірних змін та оздоровлено понад 800 дітей.

Цьогоріч велику увагу приділяють і зайнятістю дітей у канікулярний час у підліткових клубах. Зокрема, у 13 клубах, що діють у різних районах міста, створять відпочинково-розважальні групи, де педагоги працюватимуть із дітьми 5-8 класів. Як зазначає директор міського культурно-спортивного центру Анатолій Фільчук, планується охопити таким відпочинком близько 200 дітей.

На базі стаціонару центральної дитячої лікарні міста у літній період буде організовано палати санаторного типу для дітей, які того потребують і знаходяться на диспансерному обліку, дітей-сиріт  дітей інших соціальних категорій.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare