Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477411
Прогноз погоди
Допомога нашим військовим - наш громадянський обов'язок, - Любов Цимбалюк
16 травня 2014 року 17:11
Як повідомлялось раніше, кожної п’ятниці буде формуватись машина з різними необхідними речами для військових нашої 95-тої аеромобільної бригади. Вже сьогодні завантажена фура відправиться на схід України, - розповідає в. о. міського голови Любов Цимбалюк.

«Працівники виконавчих органів міської ради долучились до допомоги військовим нашої 95-тої аеромобільної бригади. Це не одноразова акція, і не демонстрація благородності, допомога нашим військовим - це наш громадянський обов'язок, - вважає Любов Цимбалюк. -Ми спитали, що необхідно, розповсюдили інформацію серед працівників апарату, керівників комунальних підприємств. Відгукнулись всі».

За зібрані кошти придбали картки поповнення рахунку, медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування. Управління освіти організували написання листів та збір малюнків нашими дітками.

«Активно відгукнулися на наше звернення і долучилися до благодійної допомоги приватні підприємці та підприємства міста, які надали продукти харчування, необхідні засоби гігієни та предмети повсякденного користування», - зазначила Л.Цимбалюк.

Відправлення машини з допомогою для наших військових 95-тої аеромобільної бригади планується щоп’ятниці, закликаю всіх бажаючих  долучатися до благородної справи.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare