Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477013
Прогноз погоди
Фахова майстерня з кадрових питань
16 травня 2014 року 14:23
Секретар Житомирської міської ради, в.о міського  голови Любов Цимбалюк відкрила фахову майстерню на тему: «Особливості кадрової політики в умовах  дії змін та доповнень у законодавстві про службу в органах місцевого самоврядування", а також привітала Лугинського селищного голову Анатолія Шахматова та громаду Лугин зі вступом до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
 
Відповідно до порядку денного заходу відбулося обговорення актуальних питань щодо декларування доходів, проведення спеціальних перевірок та конкурсів на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, пенсійного забезпечення державних службовців створення уповноваженого підрозділу по боротьбі з корупцією.

Зокрема, Любов Цибалюк зазначила: «Буде введено одну штатну одиницю з питань протидії корупції, а саме головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції, наразі оголошено конкурс».

Про інноваційні положення проекту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» розповів т.в.о. начальника Управління Головдержслужби Володимир Бражевський. Основними новаціями законопроекту, за його словами, є єдині стандарти прийняття на службу в органах місцевого самоврядування, введення системної класифікації  посад залежно від характеру та обсягу посадових обов’язків, нові підходи до управління персоналом  та оцінювання службової діяльності.

Після завершення фахової майстерні представники міських  та селищних громад висловили подяку організаторам заходу і бажання й надалі  брати участь в майстернях з інших питань для удосконалення  кваліфікації та досвіду практичної роботи.
 
Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare