Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477338
Прогноз погоди
Сергій Сухомлин та Геннадій Зубко передали допомогу Житомирському військовому госпіталю
10 травня 2014 року 16:46
Сергій Сухомлин та Геннадій Зубко передали допомогу Житомирському військовому госпіталю. 9-те травня обрали символічно, щоб додатково наголосити, наскільки необхідно підтримувати військових та ветеранів, розповів перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.
 
"Сьогодні воєнному госпіталю передали 60 аптечок, 100 комплектів білизни та 10 глюкометрів (прилад для вимірювання концентрації глюкози в крові),  - говорить Сергій Сухомлин. - Така ситуація в країні вже певний час, що темою номер один - є українська армія. Це пріоритетне питання для всіх нас - допомагати нашим військовим і морально, і матеріально. Герої та патріоти, які відстоюють свободу України повинні бути забезпечені належним лікуванням та комфортними умовами перебування в таких спеціалізованих медичних закладіах. Приємно, що і громадські організації та підприємці підтримують наше бачення і теж долучаються".
 
Начальник Житомирського військового госпіталю, полковник Олександр Серебряков зазначив, що така допомога є необхідною. "Наш госпіталь розрахований на 200 ліжок, тут мають право на лікування ветерани Збройних Сил, пенсіонери Міністерства оборони, які були учасниками бойових дій. Загальна кількість, якщо брати по Житомирській області, обов'язкового контингенту, тих,  хто має право лікуватись в госпіталі, згідно чинного законодавства, складає близько 25 тис.осіб. На сьогодні, враховуючи важку економічну ситуацію, ми змушені надавати платні послуги цивільному населенню. Таким чином, заробляємо кошти на розвиток шпиталю, на закупівлю необхідного".
 
"Окрім передачі матеріальної допомоги, ми ще й обговорили інші важливі питання" - розповів Геннадій Зубко. "А саме: перспективи госпіталю, а це можливість збільшення місць для лікування хворих та розширення категорій, які отримають право лікуватись в Житомирському військовому госпіталі".


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare