Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482695
Прогноз погоди
Вдячність від трудового колективу
8 травня 2014 року 17:32
Голова профспілки трудового колективу державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод» Кучер М.І. висловлює слова вдячності виконавчому комітету Житомирської міської ради та особисто секретарю міської ради Цимбалюк Л.В. за підтримку підприємства.
 
«Щиро вдячні виконавчому комітету та особисто Цимбалюк Любові Володимирівні, що не залишились осторонь та підтримали колектив підприємства, яке виборювало своє право на існування та вийшло 5 травня 2014 року на акцію протесту проти звільнення генерального директора Спірідонова О.А. та призначення без згоди колективу заводу генеральним директором Касіча І.П., а також проти приватизації заводу», - йдеться у листі.

Як зазначив Кучер М.І., на теперішній час Касіча І.П.звільнено з посади гендиректора, тимчасово виконання обов’язків генерального директора покладено на першого заступника Макаренка О.В.

«Трудовий колектив і надалі буде відстоювати своє право на те, щоб призначення генерального директора заводу відбувалося за згодою колективу підприємства», - зауважив М.Кучер.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare