Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464674
Прогноз погоди
Не залишимо вдів учасників війни, інвалідів війни та учасників бойових дій самотніми, - Сергій Сухомлин
8 травня 2014 року 13:18
Перший заступник міського голови відвідав Житомирський міський територіальний центр обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Там напередодні 9 травня працівники центру влаштували концертну програму для особливих категорій населення Житомира, а саме: вдів учасників війни, інвалідів війни та учасників бойових дій. В Житомирі проживає 624 людини даних категорії.

«В першу чергу сьогодні потребують підтримки саме ті категорії населення, у яких нікого немає поруч, немає рідних та близьких. Зважаючи на їх вік, важко уявити як вони живуть самі, адже мусять самостійно себе обслуговувати. Це наші герої, якими ми пишаємось, яким вдячні за здобуту перемогу у війні. Їм надають підтримку в територіальному центрі – це безумовно важливо. Також, своїм обов’язком, як першого заступника міського голови, вважаю за необхідне підтримати цих людей і морально, і матеріально» - каже Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове