Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482694
Прогноз погоди
Команда ЗОШ №5 – переможець міського етапу "Школа безпеки"
7 травня 2014 року 14:13
7 травня 2014 року відбулося нагородження учасників міського етапу збору-змагань юних рятувальників Всеукраїнського дитячого руху "Школа безпеки" серед загальноосвітніх закладів міста Житомира.
 
Міський етап змагань було проведено 23-24 квітня поточного року під керівництвом управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та управління освіти міської ради. До участі в змаганнях залучалися 23 команди загальноосвітніх закладів міста.
 
У ході проведення міського етапу збору-змагань школярі мали можливість удосконалити та підвищити рівень практичної підготовки до дій в екстремальних ситуаціях, по наданню само- та взаємодопомоги, пропаганди здорового активного способу життя, популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в ЗС України.
 
Етапи міських змагань проводились на базі спортивного майданчику пожежно-прикладного виду спорту при ДПРЧ №1 управління ДСНС України в Житомирській області, ЗОШ №17, Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді та на території гідропарку.
 
У напруженій безкомпромісній боротьбі перемогу виборола команда загальноосвітньої школи №5.Друге місце зайняла команда ЗОШ №14, третє - команда ЗОШ №17.
 
Команди призери навчальних закладів нагороджені грамотою та медаллю, а члени команд нагороджені медалями та цінними подарунками. Переможець отримав кубок управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.
 
Команда-переможець відстоюватиме честь міста на обласних змаганнях.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare