Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477067
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк взяла участь у засіданні Правління Асоціації міст України
30 квітня 2014 року 11:31
29 квітня 2014 року в.о.міського голови, секретар Житомирської міської ради Цимбалюк Л.В. взяла участь у засіданні Правління Асоціації міст України. На заході були присутні міські голови – члени Правління АМУ, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України В.Гройсман, голова Державної казначейської служби України Т.Слюз, народні депутати - голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Д.Жванія та голова МДО «За розвиток місцевого самоврядування » Є.Карташов, представники Мінрегіону та Мінфіну.
 
В обговоренні питань щодо змін до Конституції України в частині місцевого самоврядування, Плану реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, змін до Бюджетного кодексу України взяли участь представники Уряду та народні депутати.
 
Правління АМУ прийняло у члени Асоціації Васильківську міську раду Київської обл., Лугинську селищну раду Житомирської обл. та Первомайську міську раду Луганської обл. Далі міські голови затвердили План роботи Правління та Виконавчої дирекції АМУ на 2014 рік
 
Члени Правління ухвалили Звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо децентралізації державної влади та реформування місцевого самоврядування, а також Звернення до Уряду та правоохоронних органів щодо захисту посадовців місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare