Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 477239
Прогноз погоди
Змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки»
23 квітня 2014 року 12:13
23-24 квітня 2014 року у Житомирі проходить міський етап змагань Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». Змагання проводяться серед загальноосвітніх навчальних закладів міста під керівництвом управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та освіти міської ради.
 
«Гра-випробування “Школа безпеки” проводиться з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в Збройних Силах України, виявлення кращих та найсильніших команд серед загальноосвітніх навчальних закладів міста», - зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський.

Команди учасники міських змагань будуть випробувати себе у змаганнях  виконувати аварійно-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії, проводити пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища та рятувальні роботи на водній акваторії.
 
Етапи міських змагань проводяться на базі спортивного майданчику пожежно-прикладного виду спорту при ДПРЧ №1 управління ДСНС України в Житомирській області, ЗОШ №17, Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді та на території «Гідропарку».

У травні поточного року команда переможець буде відстоювати честь міста на обласних змаганнях в смт. Романів Житомирської області.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare