Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464677
Прогноз погоди
У Житомирі проводять ремонт доріг
17 квітня 2014 року 16:08
Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради з 16 квітня 2014 року розпочало виконання робіт з ліквідації глибоких аварійних ям та відновлення асфальтобетонного покриття в місцях проведення ремонтних робіт на підземних інженерних мережах.

«На першому етапі ми плануємо виконати прокладання вирівнюючого шару асфальту на місцях, де проводилися роботи з ремонту підземних інженерних мереж, – говорить начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, – Зокрема, взимку КП «Житомирводоканал» проводило ремонт інженерних мереж на перехресті вул. Баранова та Київське шосе. Ми розпочали роботи з даних вулиць.  Далі асфальтобетонне покриття буде відновлюватися на тих вулицях, де у найближчий час будуть проходити масові заходи», – зазначив Олександр Марцун.

Визначення вулиць, асфальтне покриття яких підлягає ремонту, відбувається за рахунок проведення осіннього комісійного обстеження шляхів. До складу комісії входять представники управління транспорту, управління автомобільних шляхів, управління комунального господарства Житомирської міської ради,  а також представників управління ДАІ.

«Ми визначаємо найбільш пошкоджені вулиці. Далі приймається рішення щодо необхідності їх ремонту. Навесні проводилося повторне обстеження, яке визначає повний об’єм робіт після зимового періоду експлуатації», – повідомив Олександр Марцун.

Сума коштів виділена з міського бюджету на ремонт доріг у 2014 році становить 17 млн.  грн. За словами Олександра Марцуна, за рахунок даних коштів будуть виконані роботи з поточного ремонту 10 тис кв. м покриття та роботи капітального характеру на 80 тис. кв. м доріг.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове