Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465092
Прогноз погоди
Напрацювання комісії, що вивчала законність будівництва супермаркету
7 квітня 2014 року 12:42
Голова тимчасової контрольної комісії, що вивчала законність будівництва супермаркету «АТБ» на перехресті вулиць Київської та Театральної, Олег Горай під час сесії Житомирської міської ради оголосив про результати роботи комісії. Дане питання розглядалося в пункті «Різне» порядку денного.
 
«Серед напрацювань тимчасової комісії на розгляд депутатів виноситься питання про повернення ділянки, на якій проходить будівництво супермаркету «АТБ» до комунальної власності міста у судовому порядку. Можливі підстави: нецільове використання земельної ділянки; виявлені порушення законодавства при виготовленні технічної документації», – зазначив голова комісії Олег Горай.
 
Комісія також передбачила, що інформація про осіб, які могли бути причетними до видачі незаконних документів, може бути відправлена на перевірку до прокуратури.
 
Втім, затвердження напрацювань тимчасової контрольної комісії, яка вивчала законність будівництва супермаркету «АТБ» на перехресті вулиць Київської та Театральної не відбулося через відсутність кворуму у сесійній залі.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове