Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475856
Прогноз погоди
Житомиряни долучаються до проведення весняного благоустрою
7 квітня 2014 року 12:31
Деякі громадські організації провели прибирання цими вихідними. Зокрема, МГО «Сучасний формат» спільно з «Фондом громади Житомира» організувала прибирання території ліквідованого дитячого садочку №58 на Крошні. До акції долучилося 302 волонтери. Серед них студенти житомирських вишів, працівники приватних підприємств міста та члени громадських організацій. Участь  у заході взяли і представники Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну».

Окрім того, впорядкування території яру по вул. Малікова, ініційоване мешканцями мікрорайону, підтримали та провели активісти ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання розпочалися в Житомирі 20 березня. Протягом місяця, а саме до 20 квітня міська влада закликає житомирян долучитися до міського прибирання та допомогти навести лад в Житомирі, підготувати місто до весняно-літнього сезону. Зі свого боку, комунальні підприємства міста нададуть необхідний інвентар в разі потреби. Для цього мешканцям багатоповерхівок варто звернутися до представників підприємств, що обслуговують їх будинки. Розраховує влада і на допомогу приватного сектору.

Вже 12 квітня відбудеться загальноміське прибирання, де одночасно приватні, державні структури, громадські та релігійні організації об’єднаються, аби зробити наш Житомир ЧИСТО європейським. Долучайтеся до благородної справи!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare