Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482621
Прогноз погоди
Реагування на критику
25 березня 2014 року 18:11
На публікацію Першого житомирського інформаційного порталу «Житомиряни зняли відео, як комунальники скидають сміття з мосту в Кам’янку» повідомляємо, що в.о. міського голови Любов Цимбалюк дала доручення негайно розслідувати факт неналежного виконання своїх службових обов’язків працівниками та порушення благоустрою, що зафіксовані у вищевказаній статті.

Робітники, чию роботу зафільмували журналісти інтернет-порталу 1zt.ua, працюють на комунальному підприємстві по експлуатації штучних споруд.

За фактом порушення посадових обов’язків притягнуто до відповідальності інженера І категорії та двох робітників підприємства (відповідним наказом по підприємству у вищевказаних працівників знято премії). Крім цього, з працівниками підприємства проведено бесіду та обговорено порушення, що були зафіксовані під час прибирання Подільського мосту.

Л.Цимбалюк зауважила на необхідності дотримання чинного законодавства та належному виконанні своїх обов’язків. Керівники комунальних підприємств міста Житомира мають негайно усувати порушення та притягати до відповідальності винних.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare